Een vakman voor uw tuin

René Budding, gediplomeerd timmerman, is zich vanaf 2007 gaan specialiseren in tuinberegeningen en sproei-installaties. In 2014 is hij zijn eigen bedrijf gestart. Hij werkt voor particuliere klanten, maar ook voor ondernemers, zoals hoveniersbedrijven en aannemers. Vanuit zijn vestigingsplaats Houten in de provincie Utrecht bedient hij klanten in de wijde omtrek.

Met trots kan hij zeggen dat hij een trouw en vast klantenbestand heeft, maar René verwelkomt ook graag nieuwe klanten. Met enthousiasme informeert hij de klant op de locatie over de mogelijkheden, inventariseert hij alle wensen en maakt hij een plan, inclusief de benodigde (professionele) materialen. Bij René is de liefde voor het vak overduidelijk aanwezig. Hij is pas tevreden als de klant dat is.

Naast de aanleg en het onderhoud van beregeningsinstallaties voor tuinen, paardenbakken en paddocks, houdt René zich bezig met bronboringen, straatwerk en de aanleg van tuinen, waarbij u kunt denken aan het aanleggen van vijvers en het bouwen van vlonders, veranda’s, pergola’s, schuttingen en tuinhuisjes. Ook verzorgt René graag het onderhoud van uw tuin, inclusief snoeiwerkzaamheden en bladruimen. Zelfs voor het onderhoud van uw woning bent u bij deze vakman in goede handen.