Wat zeggen onze klanten

Kwaliteit en betrouwbaarheid (bv afspraak is afspraak) daarvoor kun je terecht bij René Budding. In december 2017 heeft hij een beregening bij ons aangelegd, soms in barre weersomstandigheden. In 2018 hopen we daar veel plezier van te hebben. Kan René Budding zeer aanbevelen. Een vakman.

Eric en Ineke
( Zou u ons aanbevelen? Ja )

Wij vinden je heel betrouwbaar, komt altijd je afspraken na en je gaat altijd zeer grondig te werk. Wij zijn erg te spreken over wat je voor ons hebt gedaan, uiteenlopend van tuin werk, tegelwerk, kunstgras leggen, waterafvoer en putten maken, bomen snoeien en ander onderhoud aan de tuinen. Je laat het altijd netjes achter en denkt altijd mee!

Charlotte Nodelijk
( Zou u ons aanbevelen? Ja )

Een man een man, een woord een woord. René is goudeerlijk, biedt waar voor het geld dat hij vraagt en verzorgt opdrachten met een tomeloze inzet. Ik beveel René zeker aan.

Ger Meijer
( Zou u ons aanbevelen? Ja )

René Budding onderhoudt al vele jaren onze beregeningsinstallaties. Hij heeft tevens de uitbreiding verzorgd en de gehele installatie in onze tweede woning aangelegd. De kwaliteit is dik in orde tegen een goede prijs. Nog belangrijker dan zijn kwaliteit is zijn service, die op hoog niveau staat. Hij laat je nooit zitten en doet er alles aan om problemen snel en adequaat op te lossen. Je kunt op hem bouwen! Ik heb hem inmiddels een…

Jan Westerhoud
( Zou u ons aanbevelen? Ja )

We zijn al jaren naar volle tevredenheid vaste klant van René Budding. Bij verbouwingen, tuinaanleg en drainage helpt hij ons altijd prima! Liefs, Rob en Monique.

Monique & Rob
( Zou u ons aanbevelen? Ja )

Wij kennen René inmiddels 22 jaar, waarin hij vele kleine en grote klussen voor ons naar aller tevredenheid heeft uitgevoerd. René is iemand die zijn afspraken nakomt. Groet, Rudolf en Ria.

Rudolf & Ria
( Zou u ons aanbevelen? Ja )