Werkzaamheden in en rondom uw tuin

Tuinberegeningen, sproei-installaties en bronboringen

Bij tuinberegeningen gaat het altijd om maatwerk. Wij stemmen de beregening af op de oppervlakte van de tuin en op de beplanting. Wij zorgen ervoor dat de planten precies genoeg water krijgen: niet te veel en niet te weinig. René Budding Beregeningen verzorgt uw complete beregeningsinstallatie:

  • met automatische, handbediende of computergestuurde tuinberegeningssystemen;
  • met sprinklers, een druppelsysteem of een speciale regensensor;
  • met natuurlijke bronnen, zoals oppervlaktewater uit sloot, meer of kanaal, met water uit speciaal geslagen bronnen, eventueel zelfs met leidingwater.

Reeds bestaande sproei-installaties kunnen we voor u aanpassen of uitbreiden. Verder hebben wij ook ervaring met het aanleggen van beregeningsinstallaties in paardenbakken en paddocks.

Onderhoud sproei-installaties

Een beregeningsinstallatie behoeft wel wat onderhoud. Onderhoud houdt onder meer in dat de beregeningsinstallatie winterklaar gemaakt wordt door het systeem leeg te blazen. Zo krijgt vorst minder kans om schade aan te richten aan de installatie. In het voorjaar wordt het tuinberegeningssysteem weer opgestart en helemaal nagelopen. Eventueel kunnen ook sproeiers verplaatst of bijgeplaatst worden.

Voor het winterklaar maken en het opstarten van de beregeningsinstallatie bieden wij jaarlijkse onderhoudscontracten aan.

Ondanks zorgvuldig onderhoud, kan een bron door natuurlijke processen ijzerhoudend worden. Dat heeft te maken met de oerlaag waar de bron in zit. Gelukkig komt dit niet vaak voor en weten we het meestal te voorkomen.

Aanleg en onderhoud van tuinen, inclusief bestrating en timmerwerk

Voor uw tuin kunnen wij alles verzorgen: de bestrating, de beplanting, de beregening, het aanleggen van een vijver, het bouwen van een vlonder, een veranda, een pergola, een schutting en/of een tuinhuisje. U kunt het zo gek niet bedenken, René Budding Beregeningen maakt het voor u! Daarnaast hebben wij ook veel ervaring met het onderhoud van tuinen. Denkt u bijvoorbeeld aan snoeiwerk, bladruimen of het verwijderen van bomen.

Woningonderhoud

Met zijn jarenlange ervaring als timmerman en onderhoudsmonteur kan René Budding ook klussen in en aan uw woning voor u verzorgen. Of het nu gaat om timmerwerk of om het reinigen van uw dakgoten, René maakt het voor u in orde!